עוגיות גומות חן מלוחות
החומרים לבצק:200 גרם (1/2 1 כוסות) קמח100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות1 כפית מלח1 כף אורגנו יבש2 חלמונים5 כפות שמן
החומרים לבצק:200 גרם (1/2 1 כוסות) קמח100 גרם חמאה קרה, חתוכה לקוביות1 כפית מלח1 כף אורגנו יבש2 חלמונים5 כפות שמן
החומרים:200 גרם סלמון מעושן1 אבוקדו בשלמיץ מלימון אחד1 כף שמן זית1/2 בצל סגול קצוץ דק1/2 פלפל צהוב קצוץ לקוביות קטנות1/2
רוצים טחינה בצבעים ובטעמים שונים? מה יותר פשוט מלשדך לה את הרטבים שלנו? עגבניות מיובשות, פסטו זיתים, טפנד קלמטה, ממרח
החומרים ל-4 מנות: 4 תפוחי אדמה מאודים או מבושלים במים עד ריכוך, וחתוכים לקוביות1 בצל סגול קצוץ5 גבעולי בצל ירוק
החומרים:1 כוס עדשים שחורות או ירוקות (מומלץ עדשים מונבטות)2 כוסות עלים קצוצים דק של כוסברה, פטרוזיליה וסלרי עלים3 כפות ממרח לימונים
ריבת הבצל של הבאר מעדנים, המובלעת בתוך המסה, מעניקה לכבד הקצוץ מתקתקות נעימה והופכת אותו לעשיר ומיוחד. החומרים:1/2 ק”ג כבד
לשם הכנת המנה הזאת תזדקקו לסכין חדה מאוד, על מנת לפרוס את הסלמון הנא לפרוסות דקיקות, או לבקש ממוכר הדגים