
גליל תמרים וחרוסת
החומרים: 500 גרם מחית תמרים 3 כפות יין אדום מתוק 2 כפות מיץ תפוזים צנצנת חרוסת של “הבאר מעדנים” 400
החומרים: 500 גרם מחית תמרים 3 כפות יין אדום מתוק 2 כפות מיץ תפוזים צנצנת חרוסת של “הבאר מעדנים” 400
החומרים: 250 מ”ל שמנת מתוקה 150 גר’ שוקולד לבן 2 חלמונים 3 כפות קונפיטורת פירות יער, אוכמניות או משמש של
קונפיטורה טובה משמרת לא רק את הפרי והטעם, היא משמרת גם את העונה והריח, את האווירה והחוויה. אם אתם רוצים
כוס סיידר תפוחים 1 שוט ליקר פירות יבשים של “הבאר מעדנים” 1-2 תפוחים מיובשים מקל קינמון אופן ההכנה: 1. מוזגים
לפילה אמנון בקונפיטורת מנגו וממרח לימונים כבושים: 4 פילטים של דג אמנון 2 כפות לימונים כבושים “הבאר מעדנים” 2 כפות
מתכון לפאי קונפיטורה : לבצק הפאי: 240 גרם קמח ( 2 כוסות) 200 גרם חמאה או נטורינה ע”ב שמן קוקוס
חומרים לבצק: 400 גרם (3 כוסות פחות 2 כפות) קמח 100 גרם אבקת (1 כוס פחות 2 כפות) סוכר 400
החומרים: פילה סלמון חתוך למנות 2-3 פרוסות עגבנייה דקות 2-3 פרוסות לימון דקות ענף רוזמרין 2-3 עלי בזיליקום 2 כפות