
מלבי קוקוס
יופי של מתכון למנה אחרונה, כשר פרווה, כשר לפסח ואחלה של שימוש חוזר לצנצנת החומרים: 1 ליטר חלב קוקוס 250
יופי של מתכון למנה אחרונה, כשר פרווה, כשר לפסח ואחלה של שימוש חוזר לצנצנת החומרים: 1 ליטר חלב קוקוס 250
חומרים: 2-3 אגסים טריים ומוצקים 1 בקבוק יין אדום 4-5 כפיות סוכר קורט קינמון 2 מסמרי ציפורן 4 כפות ריבת
החומרים: 4 פרוסות סינטה דקות ומשוטחות כמו לשניצל צרור גדול של מנגולד קצוץ גס חבילת תרד טרי קצוץ גס 2
חומרים: 1 עוף שלם 3 תפוחים ירוקים, נקיים מליבה וזרעים וקצוצים לקוביות 4 כפות רוטב סילאן-חרדל של “הבאר מעדנים” 2
אין מה להשוות בין פסטרמה תעשייתית, מלאה בחומרים משמרים, לבין פסטרמה עסיסית ובריאה שמכינים בבית. נסו פעם, ואחר כך לא
4 נתחי חזה עוף משוטחים 5-6 כפות ממרח עגבניות מיובשות “הבאר מעדנים” (או כל ממרח אחר שאוהבים) 1 ביצה טרופה
1/2 ק”ג קמח 1/2 כוס סוכר 1/2 שקית אבקת אפיה קורט מלח 1 כוס שמן קנולה 1 ביצה גרדת לימון
חומרים לבצק: 100 גרם (1/2 כוס) סוכר 200 גרם חמאה 300 גרם (2 כוסות + כף) קמח 1 ביצה חומרים