יופי של מתכון למנה אחרונה, כשר פרווה, כשר לפסח ואחלה של שימוש חוזר לצנצנת
החומרים:
1 ליטר חלב קוקוס
250 מ”ל מים
80 גרם קורנפלור
100 גרם סוכר
מי ורדים
קונפיטורת פירות יער, אוכמניות או משמש של “הבאר מעדנים”
אופן ההכנה:
1. מערבבים בסיר את חלב הקוקוס, מי ורדים והסוכר,
2. בקערה קטנה ממיסים את הקורנפלור במעט מים חמימים
3. מוסיפים לסיר, מחממים ומערבבים ללא הרף תערובת אחידה.
4. כשהעיסה מתחילה להסמיך, מוזגים לצנצנות נקיות, סוגרים ומעבירים למקרר לפחות ל 6 שעות, עדיף ללילה.
5. לפני הגשה, מוזגים כף גדושה של קונפיטורת פירות יער, אוכמניות או משמש של “הבאר מעדנים” .
6. מוסיפים מעט פיסטוק קלוי, קוקוס טחון לפי הטעם ומגישים.
תמונת אוירה באדיבות התבלינים של איילת
