עוף חגיגי ממולא בתפוח בזיגוג קונפיטורת חבושים

חומרים:
1 עוף שלם
3 תפוחים ירוקים, נקיים מליבה וזרעים וקצוצים לקוביות
4 כפות רוטב סילאן-חרדל של “הבאר מעדנים”
2 כפות קונפיטורת חבושים של “הבאר מעדנים”
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1.     שוטפים היטב את העוף ומייבשים אותו.
2.     מערבבים בקערה את רוטב הסילאן-חרדל עם שמן הזית וקונפיטורת החבושים.
3.     ממלאים את העוף בתפוחים הקצוצים.
4.     מורחים על העוף את זיגוג החבושים.
5.     מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כשעה וחצי, עד שהעוף משחים. לפני ההגשה ניתן למרוח שוב במעט ריבת חבושים.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Shopping cart

0
image/svg+xml

אין מוצרים בעגלה.

Continue Shopping
Open chat
Hello
Can we help you?