חומרים:
1 עוף שלם
3 תפוחים ירוקים, נקיים מליבה וזרעים וקצוצים לקוביות
4 כפות רוטב סילאן-חרדל של “הבאר מעדנים”
2 כפות קונפיטורת חבושים של “הבאר מעדנים”
3 כפות שמן זית
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1. שוטפים היטב את העוף ומייבשים אותו.
2. מערבבים בקערה את רוטב הסילאן-חרדל עם שמן הזית וקונפיטורת החבושים.
3. ממלאים את העוף בתפוחים הקצוצים.
4. מורחים על העוף את זיגוג החבושים.
5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כשעה וחצי, עד שהעוף משחים. לפני ההגשה ניתן למרוח שוב במעט ריבת חבושים.