גלילות סינטה ממולאות ברוטב ריבת בצל

החומרים:
4 פרוסות סינטה דקות ומשוטחות כמו לשניצל
צרור גדול של מנגולד קצוץ גס
חבילת תרד טרי קצוץ גס
2 בצלים גדולים, פרוסים דק
5-6 שיני שום פרוסות
מלח, פלפל
שמן זית
ממרח ריבת בצל של “הבאר מעדנים”
חופן גרגירי רימון לקישוט
אופן ההכנה:
1.     מחממים 3-4 כפות שמן זית במחבת גדולה ומטגנים את הבצל, עד שהוא משחים מעט.
2.     מוסיפים את שיני השום, מערבבים, ומוסיפים את התרד והמנגולד. ממליחים ומפלפלים, ומטגנים עד שהעלים מצמצמים את נפחם.
3.     לוקחים פרוסת סינטה, ממלאים אותה בתערובת התרד-מנגולד, משחים בריבת בצל ומגלגלים בעזרת נייר כסף.
4.     אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 20 דקות.  מגישים עם גרגירי רימון ומעט ריבת בצל בצד.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Shopping cart

0
image/svg+xml

אין מוצרים בעגלה.

Continue Shopping
Open chat
Hello
Can we help you?