1/2 ק”ג קמח
1/2 כוס סוכר
1/2 שקית אבקת אפיה
קורט מלח
1 כוס שמן קנולה
1 ביצה
גרדת לימון
2 כפות ליקר דובדבנים או רימונים
חצי צנצנת קונפיטורה: פובידל, אוכמניות, תות או משמש.
מערבבים את הקמח, סוכר, אבקת אפיה ומלח
מוסיפים את השמן, ביצה, גרידת לימון והליקר
מערבבים את הבצק עד פרורים, אם צריך ניתן להוסיף מעט קמח
חצי מכמות הבצק לשים לבצק אחיד, מהדקים לתבנית משומנת
מורחים קונפיטורה בנדיבות מעל הבצק
מפוררים את שאר הבצק בפרורים מעל הריבה
לאפות ב 180 כ 40 דקות
לחתוך כשהעוגה חמה