שניצל בטעמים

4 נתחי חזה עוף משוטחים
5-6 כפות ממרח עגבניות מיובשות “הבאר מעדנים” (או כל ממרח אחר שאוהבים)
1 ביצה טרופה
1/2 כוס פירורי לחם
בפסח טגנו בקמח מצה

.אופן ההכנה:

1.     משטחים כל נתח של חזה עוף ומורחים על צד אחד שלו את ממרח העגבניות המיובשות (או כל ממרח אחר של “הבאר” שאוהבים: ממרח פלפלים, פסטו, טפנד זיתים וכו’).
2.     מצמידים שני נתחי חזה יחד, ממש כמו בכריך, כשהמילוי באמצע.
3.     טובלים כל שתי פרוסות מוצמדות בביצה טרופה, ואז בפירורי לחם.
4.     מחממים שמן במחבת ומטגנים את שניצל השכבות משני הצדדים. מגישים חם, לצד סלט, אורז, צ’יפס פירה או פסטה.

.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Shopping cart

0
image/svg+xml

אין מוצרים בעגלה.

Continue Shopping
Open chat
Hello
Can we help you?