סלט ירוק עם אפרסמונים, תפוזים וויניגרט משמש או תפוזים

החומרים:
6 עלי חסה שטופים
1 אפרסמון פרוס
פילטים מפלחי תפוז אחד
חופן אגוזי מלך
2 כפות ויניגרט משמש או תפוז של הבאר מעדנים

1 כף מיץ לימון

אופן ההכנה:

  1. שוטפים ומייבשים היטב את החסה, קורעים לפיסות לא גדולות ומניחים בקערה.
  2. חותכים אפרסמון מוצק ומפלטים את פלחי התפוז.
  3. מוסיפים את הפירות לקערה ומערבבים.
  4. מערבבים כף מיץ לימון עם ויניגרט המשמש ומערבבים את הרוטב לתוך הסלט.
  5. מפזרים מעל חופן אגוזי מלך שבורים קלות ומגישים..

 

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Shopping cart

0
image/svg+xml

אין מוצרים בעגלה.

Continue Shopping
Open chat
Hello
Can we help you?