עוגיות גומה עם ריבה

חומרים לבצק:
400 גרם (3 כוסות פחות 2 כפות) קמח
100 גרם אבקת (1 כוס פחות 2 כפות) סוכר
400 גרם חמאה רכה
 
למילוי:
קונפיטורות של “הבאר מעדנים”, בטעמים שאוהבים: פובידל, חבושים, תפוזים, פירות יער, אוכמניות, תות ועוד.
אופן הכנה:
1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
2. בקערת מיקסר מעבדים סוכר וחמאה. מוסיפים קמח, ומעבדים לבצק קשה ופירורי.
4. מרפדים תבנית בנייר אפייה. מגלגלים מהבצק כדורים קטנים, ומניחים על התבנית.
5. בעזרת ידית של כף עץ יוצרים “גומות חן” בכל כדור בצק, עד שעיגול הבצק הופך לטבעת שטוחה שגומה במרכזה.
6. ממלאים את הגומות בקונפיטורות ואופים כ-18 דקות, או עד שהעוגיות מזהיבות.
share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Shopping cart

0
image/svg+xml

אין מוצרים בעגלה.

Continue Shopping
Open chat
Hello
Can we help you?