החומרים:
250 מ”ל שמנת מתוקה
150 גר’ שוקולד לבן
2 חלמונים
3 כפות קונפיטורת פירות יער, אוכמניות או משמש של “הבאר מעדנים”
אופן ההכנה:
1. ממיסים את השוקולד הלבן עם 50 מל’ מהשמנת המתוקה, במיקרו או על סיר עם מים.
2. מקציפים את יתרת השמנת המתוקה, 200 מ”ל לקצפת נוקשה ויציבה.
3. מוסיפים את החלמונים לתערובת השוקולד ומערבבים לתערובת אחידה.
4. מאחדים בעדינות מבלי לשבור את הקצפת את שתי העיסות.
5. מוזגים כף גדושה של קונפיטורת פירות יער, אוכמניות או משמש של “הבאר מעדנים” לכוסות הגשה.
6. מוזגים מעל את תערובת המוס, מכניסים לקרור ללילה ומגישים.
