החומרים:
500 גרם מחית תמרים
3 כפות יין אדום מתוק
2 כפות מיץ תפוזים
צנצנת חרוסת של “הבאר מעדנים”
400 גרם פיצוחים שונים: שקדים, אגוזים שלמים, בוטנים
2 כפות גרידת תפוז
קורט קינמון, כף סירופ וניל של הבאר
.אופן ההכנה:
1. “פותחים” את מחית התמרים עם היין ומיץ התפוזים.
2. מערבבים היטב עם החרוסת של “הבאר מעדנים”, הפיצוחים, גרידת התפוז והקינמון.
3. מגלגלים את התערובת לנקניק בעזרת ניילון נצמד, ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
4. מוציאים ופורסים לפרוסות דקות.
.
.