גליל תמרים וחרוסת

החומרים:

500 גרם מחית תמרים
3 כפות  יין אדום מתוק
2 כפות מיץ תפוזים
צנצנת חרוסת של “הבאר מעדנים”
400 גרם פיצוחים שונים: שקדים, אגוזים שלמים, בוטנים
2 כפות גרידת תפוז
קורט קינמון, כף סירופ וניל של הבאר

.אופן ההכנה:

1.      “פותחים” את מחית התמרים עם היין ומיץ התפוזים.
2.      מערבבים היטב עם החרוסת של “הבאר מעדנים”, הפיצוחים, גרידת התפוז והקינמון.
3.      מגלגלים את התערובת לנקניק בעזרת ניילון נצמד, ומעבירים למקפיא ל-6 שעות לפחות.
4.      מוציאים ופורסים לפרוסות דקות.

 

.
.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Shopping cart

0
image/svg+xml

אין מוצרים בעגלה.

Continue Shopping
Open chat
Hello
Can we help you?