פאי קונפיטורה

מתכון לפאי קונפיטורה :
לבצק הפאי:
240 גרם קמח ( 2 כוסות)
200 גרם חמאה או נטורינה ע”ב שמן קוקוס  לגרסה פרווה
100 גרם סוכר ( חצי כוס)
לשטרויזל:
120 גרם קמח (1 כוס)
100 גרם חמאה או נטורינה ע”ב שמן קוקוס  לגרסה פרווה
50 גרם סוכר ( חצי כוס)
למילוי:
1 צנצנת של קונפיטורת הבאר: אוכמניות, פובידל, תפוזים או תפוחים ואגסים
אופן הכנת בסיס הפאי:
מקציפים בוו גיטרה סוכר וחמאה עד שנהיה קרמי. מוסיפים קמח ומעבדים רק עד שמתאחד. מרדדים לעובי דק ואחיד ומצמידים לתבנית פאי. אופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 25 דקות או עד שמשחים קלות.
מורחים על הבסיס את הקונפיטורה.
מכינים שטרויזל:
מעבדים את כל החומרים בוו גיטרה עד שנהיה לפירורים עדינים. מפזרים מעל ואופים כ 20 דקות עד שמזהיב קלות.
זוללים.

פאי ריבה
פאי ריבה
share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Shopping cart

0
image/svg+xml

אין מוצרים בעגלה.

Continue Shopping
Open chat
Hello
Can we help you?