כרעיים ברוטב סילאן חרדל

החומרים ל-6 מנות:

6 כרעי עוף

8 כפות רוטב סילאן חרדל של “הבאר מעדנים”

מיץ לחצי תפוז טרי

שמן זית, מלח, פלפל

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בקערית את רוטב הסילאן עם מעו מיץ לימון, שמן זית, מלח ופלפל.
  2. שופכים על הכרעיים ומעסים אותן היטב ברוטב
  3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים עד שהעוף משחים. מדי פעם אפשר לזלף על העוף מחדש את הנוזלים שהתנקזו לתבנית.
  4. מגישים עם תפוחי אדמה צלויים, אורז או פירה.

עוף ברוטב סילאן חרדל
עוף ברוטב סילאן חרדל
share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Shopping cart

0
image/svg+xml

אין מוצרים בעגלה.

Continue Shopping
Open chat
Hello
Can we help you?