1/2 קילו פרגיות או חזה עוף
1 גמבה אדומה קצוצה לקוביות
1 גמבה צהובה קצוצה לקוביות
1/2 בצל קצוץ
3 שיני שום קצוצות
חופן נענע קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
1/2 כוס רוטב פרגיות של “הבאר מעדנים”
1/2 כוס שמן זית
מלח גס
אופן ההכנה:
- מכניסים לקערה את הפרגיות עם עשבי התיבול והירקות.
- מפזרים מלח גס, ומוסיפים את שמן הזית ורוטב הפרגיות של “הבאר מעדנים”.
- מערבבים היטב ומשרים את הפרגית במרינדה לפחות כשעה.
- מקפיצים על מחבת ומגישים עם אורז לבן או פירה.