“סוכריות” סלמון בוויניגרט תפוז

החומרים:

פילה סלמון חתוך למנות

2-3 פרוסות עגבנייה דקות

2-3 פרוסות לימון דקות

ענף רוזמרין

2-3 עלי בזיליקום

2 כפות ויניגרט תפוז של “הבאר מעדנים”

מלח, פלפל

1 כף שמן זית

נייר אפייה

אופן ההכנה:

  1. חותכים את נייר האפייה כך שגודלו יהיה פי 3 מנתח הסלמון, והוא יכיל בנוחות את הדג.
  2. מניחים את הנתח במרכז הנייר, ממליחים ומפלפלים אותו, ומזלפים מעט שמן זית.
  3. מניחים מעל הדג את פרוסות העגבנייה והלימון, ועליהם את הבזיליקום. מזלפים מעל הכל את ויניגרט התפוז.
  4. מניחים ליד הדג גם את ענף הרוזמרין, וסוגרים את נייר האפייה משני צדי הנתח, כמו סוכריה.
  5. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, ואופים למשך 10 דקות.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Shopping cart

0
image/svg+xml

אין מוצרים בעגלה.

Continue Shopping
Open chat
Hello
Can we help you?