פילה אמנון בקונפיטורת מנגו וממרח לימון כבוש

לפילה אמנון בקונפיטורת מנגו וממרח לימונים כבושים:
4 פילטים של דג אמנון
2 כפות לימונים כבושים “הבאר מעדנים”
2 כפות קונפיטורת מנגו “הבאר מעדנים”
4 כפות שמן זית
מיץ מלימון אחד
מלח ופלפל
שמן זית
1. מערבבים בקערית 2 כפות לימונים כבושים עם 2 כפות קונפיטורת מנגו, מיץ לימון ו-2 כפות שמן זית.
2. מחממים 2 כפות שמן זית במחבת, וצורבים את שני הפילטים של הדג – בהתחלה בצד של העור וכעבור 3-4 דקות בצד השני.
3. שופכים מעל הדג את תערובת הלימון והמנגו. מבשלים יחד עוד כ-3-4 דקות, ומגישים מיד.
share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Shopping cart

0
image/svg+xml

אין מוצרים בעגלה.

Continue Shopping
Open chat
Hello
Can we help you?