סלט פסטה עם עגבניות שרי, גבינה בולגרית ורוטב פסטו

סלט פסטה עם עגבניות שרי, גבינה בולגרית ורוטב פסטו

החומרים:
500 גרם פסטה קצרה
250 גרם עגבניות שרי תמר חתוכות לרבעים
1 פלפל חריף פרוס לפרוסות דקות (לא חובה)
חופן עלי בזיליקום
מלח, פלפל שחור גרוס
ריבוע גבינה בולגרית של משק יעקבס
2 כפות גדושות פסטו בזיליקום או פסטו זיתים של “הבאר מעדנים”
3 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
1. מחממים במחבת את שמן הזית. מקפיצים את רבעי עגבניות השרי ופרוסות הפלפל החריף.
2. מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
3. מסננים את הפסטה ממי הבישול ומערבבים עם העגבניות המוקפצות ופסטו של “הבאר מעדנים”.
4. מוסיפים את הגבינה המפוררת ועלי הבזיליקום, מערבבים היטב ומגישים.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

Shopping cart

0
image/svg+xml

אין מוצרים בעגלה.

Continue Shopping

קבלו עדכונים על מתכונים ומוצרים חדשים

Open chat
Hello
Can we help you?