סלט חסה, תאנים ואגוזי מלך ברוטב סילאן חרדל
החומרים:
1/2 חסת משי, קרועה לפיסות בינוניות
6-7 תאנים בשלות ומוצקות, חתוכות לרבעים
חופן אגוזי מלך חצויים
3 כפות רוטב סילאן חרדל של “הבאר מעדנים”
2 כפות שמן זית
2 כפות מיץ לימון טרי
מלח, פלפל
אופן ההכנה:
1. מכניסים לקערה את החסה והתאנים.
2. מערבבים בצנצנת רוטב סילאן חרדל עם הלימון, שמן הזית, המלח והפלפל
3. יוצקים על הסלט את הרוטב ומערבבים.
4. מפזרים מעל את אגוזי המלך ומגישים.