לבנה עם ממרח חצילים ונענע
החומרים:
גבינת לבנה עיזים של משק יעקבס
עגבנייה קלופה ומגורדת (כמו שמכינים לג’חנון), או חתוכה לקוביות
כף ממרח חצילים ונענע של “הבאר מעדנים”
שמן זית
אופן ההכנה:
1. יוצקים לבנה עיזים על צלחת ומסובבים אותה, ממש כמו שמכינים צלחת חומוס.
2. בקערית נפרדת מערבבים עגבנייה קלופה ומגורדת (כמו שמכינים לג’חנון), עם כף חצילים ונענע וזילוף שמן זית.
3. יוצקים את התערובת במרכז צלחת הלבנה, ומגישים עם חלה טרייה או קלויה.