החומרים:
200 גרם סלמון מעושן
1 אבוקדו בשל
מיץ מלימון אחד
1 כף שמן זית
1/2 בצל סגול קצוץ דק
1/2 פלפל צהוב קצוץ לקוביות קטנות
1/2 פלפל אדום קצוץ לקוביות קטנות
מלח, פלפל
ויניגרט תפוז של “הבאר מעדנים”
ניילון נצמד
אופן ההכנה:
1. בקערה מועכים את האבוקדו הבשל, ומוסיפים לו מיץ לימון, מלח, שמן זית, בצל קצוץ ופלפלים קצוצים. מערבבים היטב.
2. מניחים על ניילון נצמד פרוסה של סלמון מעושן. במרכז הסלמון שמים כפית גדושה של גוואקמולה. אוספים יחד את שולי הפרוסה ומסובבים, עד שנוצר כדור סלמון ממולא.
3. מעבירים למקרר, ולפני ההגשה מסירים את הניילון הנצמד ומזלפים מעל כל כדור ויניגרט תפוז.