ירקות אנטי פסטי בממרחי “הבאר מעדנים”

החומרים:

1 חציל פרוס
1 גמבה אדומה
1 גמבה צהובה
1 גמבה כתומה
2-3 קישואים
ממרחי “הבאר מעדנים”: ממרחי זיתים, חצילים ונענע, ממרח פלפלים

אופן ההכנה:
1.      פורסים את החציל לפרוסות, את הגמבות לרצועות ואת הקישואים לקוביות גדולות.
2.      מערבבים את כל הירקות בממרחי “הבאר מעדנים” לפי העדפתכם.
3.      מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות וצולים 10 דקות בלבד, על מנת שהירקות לא יהפכו סמרטוטיים.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

סל קניות

0
image/svg+xml

אין מוצרים בעגלה.

Continue Shopping
Open chat
Hello
Can we help you?