רוצים טחינה בצבעים ובטעמים שונים?
מה יותר פשוט מלשדך לה את הרטבים שלנו? עגבניות מיובשות, פסטו זיתים, טפנד קלמטה, ממרח פלפלים חריפים, חצילים ונענע – הכל הולך.
החומרים:
טחינה גולמית
מיץ לימון
מלח
מים קרים
ממרחים שונים של “הבאר מעדנים”
אופן ההכנה:
1. מערבבים טחינה גולמית עם מיץ לימון ומים קרים, עד דרגת הסמיכות האהובה עליכם.
2. מכינים קעריות קטנות ובכל אחת מהן כף של ממרח אחר: עגבניות מיובשות, פסטו זיתים, טפנד קלמטה, ממרח פלפלים חריפים, חצילים ונענע וכו’.
3. ערבבו בכל קערית את הטחינה עם הממרח שבחרתם.