חצאי אבוקדו ממולאים
החומרים:
2-3 יחידות אבוקדו
2 כפות ממרח לימון כבוש של “הבאר מעדנים”
1 גמבה אדומה קצוצה לקוביות קטנות ,גמבה צהובה קצוצה לקוביות קטנות, בצל סגול קצוץ דק
1 בצל סגול קצוץ דק
1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
100 גרם גבינה בולגרית של משק יעקבס
אופן ההכנה:
1. קולפים וחוצים לאורך את האבוקדו.
2. מערבבים בקערה ממרח לימון כבוש יחד עם הגמבות, הבצל הסגול והפטרוזיליה, שנקצצו דק.
3. ממלאים בתערובת את גומות האבוקדו, מפזרים מלמעלה גבינה בולגרית, ומגישים.