חומוס בייתי

חומוס בייתי 

קונים 1/2 קילו גרגרי חומוס מהזן הקטן, יש המכנים אותו חומוס מיצרי, לחומוס בייתי הזן הקטן הוא המוצלח ביותר,

בקשו בחנויות התבלינים, משרים בקערת מים ללילה,

בבוקר החומוסים יתנפחו ויראו כמו הזן הגדול, מבשלים את החומוס בסיר עם הרבה מים וחצי כפית סודה לשתיה,

מביאים לרתיחה מנימיכים את האש ומבשלים עד ריכוך, זמן הבישול משתנה בהתאם לטריות החומוס,

בפעם האחרונה בישלתי כשעתיים, כיסיתי, הלכתי לישון ובבוקר החומוס היה רך ומוכן. הכי טעים זה חומוס חם,

לפני הארוחה מביאה שוב לרתיחה, מסננת, (משאירה בצד כחופן חומוסים שלמים להגשה,

ואת השאר טוחנת במג’ימיקס עם להב מתכת,

מוסיפה: כרבע כוס טחינה גולמית איכותית (אנחנו מעדיפים הר ברכה) כחצי כוס מים,

מיץ מחצי לימון, מלח, מעט כמון ושן שום כתושה.

טוחנים היטב עד לקבלת מירקם מישחתי, אם המרקם סמיך מדיי ניתן להוסיף מעט מים,

ומגישים עם ממרח: פלפל חריף, חריף אש, חריף אקסטרים או ממרח פטריות צ’אנקי – שוס!

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

סל קניות

0
image/svg+xml

אין מוצרים בעגלה.

Continue Shopping

קבלו עדכונים על מתכונים
ומוצרים חדשים

Open chat
Hello
Can we help you?