מבחר סנדויצ’ונים

כמה אפשרויות לשימוש עם ממרחי הבאר

מצרכים:

לחם משובח פרוס לפרוסות יפות

ממרח פלפלים “הבאר”
ממרח עגבניות מיובשות “הבאר”
ממרח חצילים ונענע “הבאר”
גבינת לבנה עיזים
גבינת צ’דר
גבינה מלוחה
עגבניות שרי או תמר

אופן ההכנה:

מורחים את פרוסות הלחם בכמה אופנים:
1.גבינת לבנה חמצמצה עם נגיעה של ממרח פלפלים מעל.
2.טפנד זיתים, פרוסת גבינת צ’דר ועגבנייה.
3.ממרח עגבניות מיובשות עם גבינה מלוחה.
4. ממרח חצילים ונענע על גבינת לבנה (עדיף עיזים).

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

סל קניות

0
image/svg+xml

אין מוצרים בעגלה.

Continue Shopping
Open chat
Hello
Can we help you?