כבד קצוץ עם ריבת בצל

ריבת הבצל של הבאר מעדנים, המובלעת בתוך המסה, מעניקה לכבד הקצוץ מתקתקות נעימה והופכת אותו לעשיר ומיוחד.

החומרים:
1/2 ק”ג כבד עוף
4 בצלים קצוצים דק
שמן לטיגון (עדיף שמן קנולה)
4 ביצים קשות
מלח, פלפל
2 כפות ריבת בצל של הבאר מעדנים

אופן ההכנה:
1.      מחממים שמן במחבת גדולה ורחבה ומטגנים את הבצל 2-3 דקות.
2.      מוסיפים את הכבד ומטגנים עד שהבצל מזהיב והכבדים עשויים. מצננים.
3.      טוחנים יחד את הכבד המצונן עם הבצל. מוסיפים ביצים קשות, מלח, פלפל וריבת בצל.
4.      מערבבים היטב, מעבירים לתבנית אינגליש קייק ומאחסנים במקרר.
5.      פורסים כמו עוגה, ומניחים מעל כפית ריבת בצל של הבאר מעדנים.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

סל קניות

0
image/svg+xml

אין מוצרים בעגלה.

Continue Shopping
Open chat
Hello
Can we help you?