כמה אפשרויות לשימוש עם ממרחי הבאר
מצרכים:
לחם משובח פרוס לפרוסות יפות
ממרח פלפלים “הבאר”
ממרח עגבניות מיובשות “הבאר”
ממרח חצילים ונענע “הבאר”
גבינת לבנה עיזים
גבינת צ’דר
גבינה מלוחה
עגבניות שרי או תמר
אופן ההכנה:
מורחים את פרוסות הלחם בכמה אופנים:
1.גבינת לבנה חמצמצה עם נגיעה של ממרח פלפלים מעל.
2.טפנד זיתים, פרוסת גבינת צ’דר ועגבנייה.
3.ממרח עגבניות מיובשות עם גבינה מלוחה.
4. ממרח חצילים ונענע על גבינת לבנה (עדיף עיזים).