מנה מעולה לאירוח.
החומרים:2 בגטיםממרח טפנד זיתיםממרח עגבניות מיובשותממרח פסטו תבליניםגבינה צהובה מגורדתפרוסות גבינה צהובהגבינה מלוחהעגבניות שריאורגנומעט צנוברים
אופן ההכנה:1. פורסים את הבגט לפרוסות עגולות ומורחים עליהן את שלושת הממרחים.2. על הפרוסות עם טפנד הזיתים מפזרים גבינה צהובה מגורדת, וחצי עגבניית שרי מעל.4. על הפרוסות עם ממרח העגבניות המיובשות מניחים פרוסות גבינה צהובה ומעט אורגנו.5. על הפרוסות עם פסטו התבלינים מפוררים גבינה מלוחה וזורים צנוברים.6. מסדרים בתבנית ואופים בגריל, עד שהגבינות נמסות.