החומרים:
6 עלי חסה שטופים
1 אפרסמון פרוס
פילטים מפלחי תפוז אחד
חופן אגוזי מלך
2 כפות ויניגרט משמש או תפוזים של הבאר מעדנים
1 כף מיץ לימון
אופן ההכנה:
1. שוטפים ומייבשים היטב את החסה, קורעים לפיסות לא גדולות ומניחים בקערה.
2. חותכים אפרסמון מוצק ומפלטים את פלחי התפוז.
3. מוסיפים את הפירות לקערה ומערבבים.
4. מערבבים כף מיץ לימון עם ויניגרט המשמש ומערבבים את הרוטב לתוך הסלט.
5. מפזרים מעל חופן אגוזי מלך שבורים קלות ומגישים.שוטפים ומייבשים היטב את עלי החסה. קורעים לפיסות לא גדולות ומכניסים לקערה.