את הרעיון לסלט הרענן הזה קבלתי מבתי הבכורה, היא נוהגת לארח באנץ’ לעתים תכופות ומגישה סלטים קלים מורכבים מחומרי גלם איכותיים כך שהרטבים נותנים בהם את הטאץ’ האחרון שמחבר הכל והופך אותם למעדן. את רוטב הויניגרט תפוזים של הבאר שהגיע לאחרונה לסיקור בחרתי לשלב בסלט שהציעה לי בכורתי. חומרי הגלם כאן משתלבים יחד לטעם חדש ואני ממליצה להגיש אותו גם בארוחות בשריות לצד מנות “כבדות”.
המרכיבים
אבוקדו גדול פרוס לפלחים בינוניים
2 ראשי שומר
פלחי אשכולית אחת
צנצנת רוטב ויניגרט תפוז של “הבאר”.
ההכנה
לערבב בקערה רחבה עם האצבעות ובעדינות את המרכיבים
להוסיף מעל רוטב ויניגרט תפוז לערבב פעם אחת ולהגיש.