בורסקטה פטה כבד וריבת בצל

המרכיבים
שני באגטים שלמים (אני מעדיפה באגט לא טרי)

שמן זית לפי הצורך

חצי קילו כבדי עוף טריים
פרוסות דקות מארבעה בצלים גדולים
2 ביצים קשות
מלח ופלפל

צנצנת ריבת בצל של “הבאר”

3 כפות בצל מטוגן ששמרנו

ההכנה:
לברוסקטה
פורסים את הבגט לפרוסות אלכסוניות בעובי של כ-2 ס”מ.
מברישים במעט שמן זית ואופים בתנור בחום של 200 מעלות עד להזהבה.
מוציאים מהתנור ומצננים

לפטה הכבד

לטגן את פרוסות הבצלים במעט שמן זית עד הזהבה (*להוציא 3 כפות מלאות ולהשאיר בצד)

להוסיף למחבת את חצאי הכבדים ולטגן עד שיהיו מוכנים. לכבות את האש ולצנן.

להכניס למעבד מזון את הכבדים והביצים הקשות.
להוסיף מלח ופלפל.

הכנת המנות: מורחים על כל ברוסקטה כף יפה של פטה כבד.

מערבבים את ריבת הבצל עם פרוסות הבצל המוזהב שהשארנו*בצד בתחילת ההכנות

מניחים מעל כל ברוסקטת כבד כפית שטוחה מתערובת ריבת הבצל המצוננת.

מגישים ונהנים.

share this recipe:
Facebook
Twitter
Pinterest

סל קניות

0
image/svg+xml

אין מוצרים בעגלה.

Continue Shopping
Open chat
Hello
Can we help you?