שואלים אותנו איך מוצרינו מחזיקים מעמד ללא חומר משמר?
מוצרי הבאר מעדנים מצטיינים בחיי מדף של למעלה משנה מיום ייצור.
כולם מפוסטרים ומצונצנים בטמפרטורות גבוהות, בבקבוקים ובצנצנות זכוכית סטריליים.
לאחר הפתיחה יש לאחסן במקרר להשתמש עד כ 10 ימים מהפתיחה ולנהוג עימם בזהירות ובהקפדה: לא להכניס לתוכם סכין לא נקי או כפית שכבר הייתה בפה, לא להפיל לתוכם פירורים, אלא להוציא רוטב, ממרח או קונפיטורה לתוך קערית.
טיפ! לממרחים אפשר להוסיף מעט שמן זית, שיהווה שכבת הגנה מפני חיידקים. בתאבון!