לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

מתוקים

קונפיטורה טובה משמרת לא רק את הפרי והטעם,

העוגה הזו היא בהשראת הבלוג המקסים בצק אלים,
אנחנו כמובן שילבנו קונפיטורה איכותית יצא מעולה!
העוגה מורכבת מ 2 שכבות:

גלידה בייתית ב 2 מרכיבים בלבד.
מערבלים היטב 1 גביע יוגורט טבעי שלא יהיו גושים....
מוסיפים 1 צנצנת קונפיטורה, לבחירתכם: מנגו, גויאבות, תות ועוד...
מערבבים היטב ולמקפיא!
(ביחס הנ"ל הגלידה יוצאת קצת מתוקה ואנחנו אוהבים את זה,
אם אתם לא אוהבים כל כך מתוק, הפחיתו מעט בכמות הקונפיטורה
או השתמשו בקונפיטורה ללא תוספת סוכר: תאנים או אגס ביין)

החומרים:
250 מ"ל שמנת מתוקה
150 גר' שוקולד לבן
2 חלמונים
3 כפות קונפיטורת פירות יער, משמש או מנגו של "הבאר מעדנים"
 

החומרים לקלתית:
250 גרם (2 כוסות פחות 3 כפות) קמח
200 גרם חמאה
100 גרם (1/2 כוס) סוכר
1 שקית סוכר וניל            
למלית:
1 צנצנת קונפיטורה של "הבאר מעדנים"
לשטרויזל:
150 גרם (1 כוס + 1 כף) קמח
100 גרם חמאה
50 גרם סוכר
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה:
1. בקערת מיקסר עם וו גיטרה מעבדים את הסוכר, החמאה וסוכר הווניל, עד שמתקבל קרם תפוח ואוורירי.


החומרים:
2 כוסות קמח
2 כפות סוכר
2 כפיות אבקת אפייה
1 כפית סודה לשתייה
2 ביצים
3/4 1 כוסות חלב
50 גרם חמאה
קונפיטורת תות של "הבאר מעדנים"
אופן ההכנה:
1.      מכניסים למיקסר את כל חומרי הבלילה, מלבד החמאה והקונפיטורה, ומערבבים היטב.
2.      מורחים את המחבת במעט חמאה, ויוצקים מצקת מהבלילה. כשהפנקייק מבעבע, הופכים ומטגנים גם מהצד השני.
3.      בין טיגון לטיגון מנקים את המחבת בנייר סופג ומשמנים שוב.

נשארה קצת חרוסת מפסח? מתכון פשוט וטעים של מאפים, ניתן לשלב ממרח אנרגיה ללא סוכר