לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית
Peanut sate Sauce

רוטב בטעמים אסיאתים לשיפודי עוף או ירקות מוקפצים, 
ערבבו עם מעט מיץ לימון והנה לכם ויניגרט בוטנים, לסלט חסה עשיר עם שבבי בוטנים. או לסלט כרוב אסיאתי.
מזגו אותו עם חלב קוקוס לתבשיל קארי בוטנים.

שיפודי חזה עוף ברוטב סאטה בוטנים

מתכון בטעם אינדונזי קלאסי

2 חזות עוף חתוכים לרצועות ברוחב 3 ס"מ
(לעיתים ניתן להשיג פילה עוף, כמעט באותו מיחר, עדיף!)
רוטב סאטה בוטנים "הבאר"
2 כפות רוטב סויה
1 כף מיץ לימון או ליים

1. חותכים את חזה העוף לרצועות ארוכות ברוחב של כ 3 ס"מ
2. מערבבים יחד 2 כפות רוטב סאטה בוטנים, רוטב סויה, ומיץ לימון למרינדה
3. משרים את העוף במרינדה (עדיף כמהשעות לפני ההכנה או אפילו לילה לפני).
4. משפדים את רצועות על שיפודים.
5. צולים את השיפודים על האש או מתחת לגריל, כ 5 דקות לכל צד.
6. ניתן להבריש את השיפודים ברוטב במהלך הצליה.
7. להגשה יוצקים את רוטב הסאטה בוטנים על השיפודים,
8. ניתן להגיש על סלט ירוק עם שבבי צ'ילי ובוטנים קלויים.