לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

העוגה הזו היא בהשראת הבלוג המקסים בצק אלים,
אנחנו כמובן שילבנו קונפיטורה איכותית יצא מעולה!
העוגה מורכבת מ 2 שכבות:
לשכבת תחתונה
: מקציפים 125 גר' חמאה רכה עם חצי כוס סוכר עד שהתערובת אוורירית. מערבבים פנימה ביצה אחת וכשהתערובת אחידה מוסיפים כפית אבקת אפייה, קורט  מלח, חצי כפית תמצית וניל, ו-7 כפות חלב. מערבבים פנימה 1 כוס קמח פחות כף אחת. משטחים בתבנית 24 ס"מ ואופים על 180 מעלות כ-8 עד 10 דק' או עד שהשוליים יציבים מעט והאמצע רוטט מאוד.
שכבה עליונה: בזמן שהעוגה בתנור, מערבבים  250 גר' גבינה לבנה עם חצי כוס סוכר2 ביצים, חצי כפית תמצית וניל1 כף קמח, ואם אוהבים קצת קליפת לימון מגוררת דק. מוזגים את הבלילה על העוגה האפוייה חלקית, ועכשיו השלב המדליק, מוסיפים נקודות של קונפיטורת הבאר : פירות יער, תות שדה, משמש או שזייפים. ומערבבים קלות עם קיסם. מחזירים לתנור לאפייה של כ-15 עד 30 דק', או עד שמרכז העוגה יציב. מצננים לחלוטין לטמפ' החדר לפני שפורסים. שומרים במקרר. ובתאבון!
20180713_153549_Large.jpg