לעמוד הפייסבוק youtube Vegan Friendly תעודת כשרות לדף הבית

קונפיטורות

אחת ההתמחויות שלנו היא ייצור קונפיטורות משובחות. מה ההבדל בין קונפיטורה לריבה? קונפיטורה היא מוצר איכותי הרבה יותר: יש בה יותר פרי וחתיכות פרי, היא מכילה פחות סוכר, אין בה צבעי מאכל, וזמן הבישול שלה קצר. כך מקבלים מוצר שטעמו הכי קרוב לטבע. נסו לערבב קונפיטורה איכותית כמו שלנו עם יוגורט או גלידת וניל, למרוח על לחם בחמאה, או לזלף על מנות אחרונות. התוצאה – מושלמת!
Figs Confiture

מתגעגעים לטעמים של קיץ? קונפיטורת התאנים של הבאר מעדנים עשויה מתאנים עסיסיות,

Pears & Wine

קונפיטורת אגסים ביין, פיתוח בלעדי שלנו, מיוצרת מאגסי ראש-פינה, בירת האגס.

Quinces Jam

לקונפיטורת החבושים של הבאר מעדנים יש טעם קלאסי של בית סבתא: מתוק ומעורר געגוע. 

.

Strawberry

הלהיט בקרב הקונפיטורות של הבאר מעדנים, אצל ילדים ומבוגרים כאחד, היא קונפיטורת התות שלנו.

Orange Marmalade

קונפיטורת תפוזים מזן חדש בשם קרה קרה, אשר גדל במטעי הגליל העליון. קונפיטורה עסיסית

Guava

גויאבה היא פרי העשיר מאוד באשלגן ובוויטמינים Aו-C. הקונפיטורה שלנו היא בעלת

Wild Berries

 הקונפיטורה הזאת מצטיינת בצבע ארגמני מרהיב וטעם מדהים של פירות יער אמיתיים. הפירות נקטפים

Mango Confiture

לקחנו את המנגו הכי טעים בארץ - מנגו מאיה ממושב אלמגור, שעבר הבחלה טבעית -  בישלנו אותו

Apricot Confiture

את קונפיטורת המשמשים של הבאר מעדנים אנחנו מכינים מפרי טרי,

Apples & Passionfruit

תפוחי הגליל המתוקים, שנרקחו עם פסיפלורה חמצמצה, יצרו יחד קונפיטורה

מבחר קונפיטורות גם בצנצנות 106 מ"ל, בהזמנה מראש. אידיאלי למתנות,

Plums

את הקונפיטורה הזאת אנחנו מבשלים משזיפי הגליל. היא אדמדמה וחמצמצה, ומשתלבת מצוין עם גבינות קשות וחריפות.

Black Plum

הפובידל, או בשמו הנוסף שזיפי שגיב, הוא זן שהגיע אלינו מאירופה.

כיצרני בוטיק המחוברים לעונות השנה ולגידולים המקומיים,
אנו מייצרים קונפיטורות שונות במהדורות מוגבלות כמו: קונפיטורת דובדבנים ועלי ורדים בעונה. 
עקבו אחרינו בפייסבוק לעידכונים, נכון לנובמבר 2017 אזל המלאי במפעל.

new line

לקחנו את ששת הקונפיטורות המובילות שלנו,
בגרפיקה משודרגת ומתכונים חדשים
השקנו אותם בצנצנות 220 - סדרה מצוינת למדפי מעדניות ומרכזי מבקרים.