קונפיטורות
אחת ההתמחויות שלנו היא ייצור קונפיטורות משובחות. מה ההבדל בין קונפיטורה לריבה? קונפיטורה היא מוצר איכותי הרבה יותר: יש בה יותר פרי וחתיכות פרי, היא מכילה פחות סוכר, אין בה צבעי מאכל, וזמן הבישול שלה קצר. כך מקבלים מוצר שטעמו הכי קרוב לטבע. נסו לערבב קונפיטורה איכותית כמו שלנו עם יוגורט או גלידת וניל, למרוח על לחם בחמאה, או לזלף על מנות אחרונות. התוצאה – מושלמת!
מתגעגעים לטעמים של קיץ? קונפיטורת התאנים של הבאר מעדנים עשויה מתאנים עסיסיות,
קונפיטורת אגסים ביין, פיתוח בלעדי שלנו, מיוצרת מאגסי ראש-פינה, בירת האגס.
לקונפיטורת החבושים של הבאר מעדנים יש טעם קלאסי של בית סבתא: מתוק ומעורר געגוע.
.
הלהיט בקרב הקונפיטורות של הבאר מעדנים, אצל ילדים ומבוגרים כאחד, היא קונפיטורת התות שלנו.
קונפיטורת תפוזים מזן חדש בשם קרה קרה, אשר גדל במטעי הגליל העליון. קונפיטורה עסיסית
זהירות! קונפיטורת הגויאבה שלנו בעלת טעם ממכר, טעימה יותר מהפרי עצמו העשיר מאוד באשלגן ובוויטמינים Aו-C. ומרקם נעים - טעם ייחודי עם קוביות פרי.
הקונפיטורה הזאת מצטיינת בצבע ארגמני מרהיב וטעם מדהים של פירות יער אמיתיים. הפירות נקטפים
לקחנו את המנגו הכי טעים בארץ - מנגו מאיה ממושב אלמגור, שעבר הבחלה טבעית - בישלנו אותו
את קונפיטורת המשמשים של הבאר מעדנים אנחנו מכינים מפרי טרי,
תפוחי הגליל המתוקים, שנרקחו עם פסיפלורה חמצמצה, יצרו יחד קונפיטורה
מבחר קונפיטורות גם בצנצנות 106 מ"ל, בהזמנה מראש. אידיאלי למתנות,
את הקונפיטורה הזאת אנחנו מבשלים משזיפי הגליל. היא אדמדמה וחמצמצה, ומשתלבת מצוין עם גבינות קשות וחריפות.
הפובידל, או בשמו הנוסף שזיפי שגיב, הוא זן שהגיע אלינו מאירופה.
כיצרני בוטיק המחוברים לעונות השנה ולגידולים המקומיים,
אנו מייצרים קונפיטורות שונות במהדורות מוגבלות כמו: קונפיטורת דובדבנים ועלי ורדים בעונה.
עקבו אחרינו בפייסבוק לעידכונים, נכון לנובמבר 2017 אזל המלאי במפעל.
לקחנו את ששת הקונפיטורות המובילות שלנו,
בגרפיקה משודרגת ומתכונים חדשים
השקנו אותם בצנצנות 220 - סדרה מצוינת למדפי מעדניות ומרכזי מבקרים.